Koncerti i svirke

Nedjelja, 2.12.

18.00 Najljepše božićne pjesme – KUD Pojatno

*Mješoviti zbor Kulturno-umjetničkog društva Pojatno djeluje već 13 godina. Sastoji se od 40-ak članova pod vodstvom dirigenta gospodina Mladena Kuhara, na Ledenu bajku donose najljepše božićne pjesme zborske pjesme.

19.00 Koncert – Bosutski bećari

*Bosutski bećari su hrvatski tamburaški sastav iz Vinkovaca. "Želim te noćas", "Samo me jednom pogledaj" "Moje sve" i "Sad kada došla si" najveće su njihove uspješnice.
Subota, 8.12.

19.00 Svirka – Funk Off i Doris Teur

*Funk Of je bend debitantice "Dore" - Doris Teur, na Ledenu bajku donose urbani funk doživljaj uz svoju interpertaciju božićnih klasika.
Nedjelja, 9.12.

19.00 Najljepše božićne pjesme – Mješoviti pjevački zbor KUD-a “Ban Josip Jelačić” i Udruga žena Ladučanke

*Kulturno - umjetničko društvo “Ban Josip Jelačić” djeluje od 1921. godine i jedno je od najstarijih u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, svojim djelovanjem doprinosi razvoju kulture u gradu Zaprešiću.
*Udruga žena Ladučanke donosi prigodne tradicijske pjesme uz stručno vodstvo profesora pjevanja gosp. Mladena Katanića.
Subota, 15.12.

20.00 Koncert – Savski valovi i Adam Končić

*Savski Valovi su tamburaški sastav osnovan 1999. godine u Zaprešiću. Trenutno okuplja petoricu velikih zaljubljenika u tamburu.
*Adam Končić je hrvatski filmski, televizijski i kazališni glumac, te pjevač i bivši član glazbenog kvarteta Gubec.

Nedjelja, 16.12.

19.00 Najljepše božićne pjesme – HPD Jelačić i Zbor mladih Apostoli

*Hrvatsko pjevačko društvo "Jelačić" društvo je koje izvodi svjetovne i duhovne skladbe domaćih i stranih kompozitora.
*Zbor mladih Apostoli počeo je povremeno djelovati nekoliko mjeseci nakon osnutka župe Marije Kraljice apostola Zaprešić, a kao stalna formacija djeluje od 1999.godine. Trenutno okuplja oko tridesetak članova uz vodstvo Petra i Mirte Šimunić. Na Ledenu bajku donose najljepše božićne pjesme.
Četvrtak, 20.12.

Svirka – Sob Rudolf

*Dugogodišnji članovi Vince&Jules benda, Sven Stažić (bubanj)  i Mario Pavlić (vokal i gitara) udružili su snage s dugogodišnjim članom benda Rolling Humes, Emilom Bišćanom (klavijature i vokal), kako bi u Zaprešiću pjevali najljepše božićne pjesme, ali nikako kao Buble.
Subota, 22.12.

20.00 Koncert – Psihomodo Pop

*Psihomodo pop - kultni hrvatski rock sastav koji djeluje od 1983. godine.

Nedjelja, 23.12.

19.00 Svirka – Nemirna Mirna

*Nemirna Mirna je naša mlada Zapreščanka. Uz oca Krešimira, propjevala je još kao curica. Ubrzo su počeli prve svirke i koncerti i danas ima desetak godina nastupanja iza sebe. Glazba joj je na prvom mjestu u životu, te se svakodnevno razvija u svom posebnom smjeru. Ističe se specifičnom, upečatljivom bojom glasa, te poznate hitove izvodi na svoj jedinstven "jazzy" i "swingy" način. Ljetos je izdala i svoj prvi singl Maštaa te kreće u samostalnu karijeru.
Srijeda, Slavlje za Štefanje, 26.12.

19.00 Slavlje za Štefanje uz Beatta band

*Slavlje za Štefanje je već tracionalno uz Beatta band koji postoji još od davne 1991. Kroz godine rada na domaćoj zabavljačkoj sceni profilira se kao jedan od vodećih bendova za razne proslave.
Četvrtak, 27.12.

19.00 Svirka – Sonics

*Moderan akustični pop,rock,funk i soul bend pogodan za sve vrste svirki, od pubova do evenata.
Subota, 29.12.

20.00 Koncert – Klapa Intrade

*Klapa Intrade jedna je od najpopularnijih klapskih skupina u Hrvatskoj. Osnovana je 1985. godine u Zadru.
Ponedjeljak, Stara godina, 31.12.

20.00 Ukliži u novu na trgu – DJ Snješko
22.00 Ukliži u novu na trgu – Grupa eXcite

Doček nove 2019. na Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću. “Ukliži u novu”
Grupu eXcite čine petero dugogodišnjih prijatelja i glazbenih zaljubljenika! Svi su započeli svoje glazbene karijere još kao djeca! Petnaestak godina svirali su i pjevali u raznim sastavima na mnogim svečanostima koje su im omogućile stjecanje zavidnog iskustva u sviranju uživo i njihovom profesionalnom vođenju.