Doček nove

Dočekajte novu 2019. u Zaprešiću, veliki tulum je na Trgu Ivana Pavla II.

Ledena bajka donosi dva tuluma, prvi u nedjelju, 30. prosinca s početkom u 18.00 sati, doček male nove godine i drugi u ponedjeljak, 31. prosinca uz grupu eXcite.

Nedjelja, 30.12.

18.00 Predstava – Hrvatskom u trenutku svakom avionom, brodom, vlakom
18.30 Kuc kuc bliži nam se nova godina (Vatreni tulum za najmlađe)

Novogodišnji tulum u Zaprešiću započinje predstavom za najmlađe (u ovoj zabavnoj priči putujemo usred Lijepe naše i vozimo se onime što gdje baš i paše! Uz ovčicu Rozu nećete biti sami, a pozdravit će nas i Banana u pidžami. Da klokan voli boks i zove se Klokić ispričat ćemo Vam tu dok pijete sokić!). Tulum se nastavlja uz plesno akrobatski program RNR kluba Bistra, nakon kojeg slijedi vatreni tulum koji donosi Vatrin kutak iz Zaprešića. Svi maleni koji ne mogu ostati budni do ponoći, odbrojavati će i uživati u novogodišnjem vatrometu u 20 sati.
Ponedjeljak, Stara godina, 31.12.

20.00 Ukliži u novu na trgu – DJ Snješko
22.00 Ukliži u novu na trgu – Grupa eXcite

Doček nove 2019. na Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću. “Ukliži u novu”
Grupu eXcite čine petero dugogodišnjih prijatelja i glazbenih zaljubljenika! Svi su započeli svoje glazbene karijere još kao djeca! Petnaestak godina svirali su i pjevali u raznim sastavima na mnogim svečanostima koje su im omogućile stjecanje zavidnog iskustva u sviranju uživo i njihovom profesionalnom vođenju.

Utorak, Nova godina, 1.1.

17.00 Sretna nova – Besplatno klizanje

Sretna nova godina - Besplatno klizanje za sve.
Srijeda, 2.1.

17.00 Opuštanje na trgu

*Klizalište, prigodna blagdanska ponuda, kuhano vino i zimski specijaliteti.